Behandelingen

Met mijn behandelingen leer ik je om weer in contact te komen met jezelf en op een gezonde en fijne manier weer in het leven te staan. Ik help je tijdens het volledige proces, maar jouw inzet is wat het verschil maakt. Coaching is geen wondermiddel. Het staat of valt bij jouw eigen motivatie en hoe graag jij een verandering wilt realiseren in jouw leven. Ik begeleid je hierbij.  

Meer weten? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

De meest voorkomende klachten die ik behandel zijn:

Laag energieniveau

Ken je dat? Je bent al moe als je wakker wordt en je kunt de energie niet vatten om je taken uit te voeren. Vaak wordt een laag energieniveau veroorzaakt door een verkeerde levensstijl of door zaken zoals langdurige stress en een slecht eetpatroon. Als je ervoor openstaat kan ik je helpen je energieniveau te verhogen, zodat je weer kunt genieten van het leven.

Slaapproblemen

Steeds meer mensen vallen moeilijk in slaap of hebben moeite met doorslapen. Een slecht slaapritme kan zorgen voor spanning in je lijf en een heel scala aan lichamelijke klachten. Tijd dus om dit probleem aan te pakken! Verminder je slaapklachten met een behandeling en verbeter je nachtrust.

Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten komen in vele soorten en maten. Denk aan chronische pijn, pijnlijke gewrichten, koude handen en voeten of darmproblemen en maagklachten. Ik help je om de oorzaak van deze klachten te achterhalen en geef je handvatten voor een gezondere levensstijl. Middels aanpassingen in jouw voeding, beweging en mindset zorg ik ervoor dat je weer energiek in het leven staat en je de ouder, werknemer, collega en jij kunt zijn die je wilt zijn. 

Burn-out

Een burn-out is het eindstadium van een langdurige periode van stress en (over)spanning. Hierdoor krijg je last van zowel lichamelijke als geestelijke uitputting. Je zit hierdoor niet lekker in je vel en je zoekt begeleiding om weer gezonder in het leven te staan. Ik kan je hierbij helpen door goede en fijne coaching. Samen brengen we je er weer bovenop!