Over Mayra Schilder

Mijn naam is Mayra Schilder en ik woon in Wieringerwerf. Ik ben erkend OERsterk vitaliteitscoach en help mensen met het aanleren en behouden van een gezonde levensstijl.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik maak graag kennis met je!

Achtergrond

Mijn passie voor gezondheid en voeding is er met de paplepel ingegoten. Toen ik jong was zag ik de veranderingen die mijn moeder doorvoerde aan de keukentafel: pasta’s werden verruild door verse producten en de pakjes en zakjes maakten plaats voor een broodbakmachine. Mijn interesse voor voeding leidde mij naar de opleiding Melkveehouderij, waarna ik al snel als dappere ZZP’er mijn eerste ondernemerservaring opdeed tussen de koeien. Met veel plezier werkte ik in de buitenlucht en leerde ik alles over onze voedselproductie. 

Erkend OERsterk coach

Ik heb de OERsterk coaching opleiding gevolgd omdat ik met mijn eigen klachten aan de slag wilde, en op hetzelfde moment wilde leren hoe ik anderen kan coachen en helpen. Alles wat ik tijdens de opleiding leerde, kon ik direct op mijzelf toepassen. Ik werd gewoonweg een betere versie van mijzelf! 

Ik ontdekte dat ik juist geen avondmens ben, maar dat mijn onbalans ervoor zorgde dat ik niet vroeg kon slapen. En nu, nu spring ik zonder wekker om 06:00 uur mijn bed uit, heb ik weer energie om te sporten en heb ik geleerd wat écht ontspannen is. 

De OERsterk methode heeft mij geholpen weer gezond te leven. In mijn praktijk en met de coaching die ik aanbied, wil ik anderen helpen dit ook te bereiken. Ik merk dat mensen vaak pas in actie komen als de gezondheid is verloren. Ik bespaar je dit en help je graag de juiste stappen te zetten naar een mooi en vitaal leven.