Tarieven

Zoek jij iemand die je echt kan begeleiden naar een gezonder leven? Die een luisterend oor heeft en pas tevreden is als jij tevreden bent? Dan ben ik er voor je. Graag ga ik samen met jou aan de slag.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik maak graag kennis met je!

Gratis adviesgesprek

Een eerste adviesgesprek is altijd gratis. Wanneer wij met elkaar een behandeltraject starten, dan reken ik een tarief van 75 euro per sessie. 

Persoonlijk behandelplan

Het aantal behandelingen is afhankelijk van jouw hulpvraag en situatie. Na het intakegesprek maak ik voor jou een behandelplan. In dit behandelplan geef ik aan hoeveel behandelingen je nodig hebt en in welke termijn deze behandelingen gaan plaatsvinden. Het aantal behandelingen is altijd in overleg en passend bij jouw behoefte. 

2 tot 5 behandelingen

2 tot 5 behandelingen zijn vaak voldoende voor een eerste coachingstraject. De behandelingen plannen wij in overleg en vinden eens in de 3 tot 6 weken plaats. Hierdoor heb je voldoende tijd om de geleerde lessen toe te passen in je dagelijks leven. Na het eerste traject kan je besluiten extra sessies af te nemen om dieper in te gaan op nieuwe thema’s. Een extra traject is een waardevolle aanvulling op de al gemaakte veranderingen en kan zeer krachtig doorwerken.

Geen pakket. Wel maatwerk

Ik lever maatwerk en bied een behandeling die echt bij jouw hulpvraag aansluit. Ik werk niet met vaste pakketten. Heb je vragen? Stuur mij dan een bericht. Ik sta je graag per e-mail of telefonisch te woord.